Review of: N26.De

Reviewed by:
Rating:
5
On 18.05.2020
Last modified:18.05.2020

Summary:

Setzen, die Freirunden.

N26.De

Hier findest du die Kontaktdaten für N26, die mobile Bank. Frankfurt am Main Internet: ridgelinehelicopters.com Mit N26 fürs Web kannst du dein N26 Konto noch bequemer verwalten. Die meisten Funktionen der mobilen App sind jetzt auch auf dem Desktop verfügbar. Wir sind gerne für dich da und beantworten deine Fragen rund um dein Konto. Kontaktiere uns einfach durch die N26 App – wir können dir auf Deutsch.

Verwalte deine Finanzen mit N26 jetzt auch im Web

Mastercard Debit. Entdecke mobiles Banking mit N26 – all deine Finanzen in einer App. Ob per Chat oder E-Mail: Wir sind für dich da. Nimm per Chat oder. Wie kontaktiere ich N26? Wenn du uns erreichen möchtest, kannst du einen Chat in deiner App, WebApp oder unter einigen Support Center-Artikel starten. Da. All deine Finanzen in einer App! Hol dir dein kostenloses N26 Bankkonto mit einer Mastercard Debit und erlebe das Banking der Zukunft.

N26.De Belangrijk Video

Geldwäsche mit Online-Bankkonten bei N26

Ihren persГnlichen VerhГltnissen N26.De. - Journalistisch-redaktionelles Angebot:

Folgende Voraussetzungen musst du erfüllen:. Want fast, flexible, and transparent banking? Meet N Open an account in 5 minutes and experience mobile banking the world loves. With 5 million customers across the U.S. and Europe and over 65, five-star reviews worldwide, N26 leads the way in modern online banking. Here are just a few reasons why you’ll love banking with N Get started fast: Open an account in 5 minutes directly. Get more information on canceling and closing your N26 bank account. Check your inbox! We’ve sent a confirmation to your inbox to verify your email and instructions for the next steps. N K likes. N26 ist die mobile Bank, mit der du deine Bankgeschäfte komplett über dein Smartphone erledigen kannst. N26 (known as Number 26 until July ) is a German neobank headquartered in Berlin, Germany. N26 currently offers its services throughout various member states of the Single Euro Payments Area (SEPA) and in the United States. Its operations in the United Kingdom have been suspended since April due to the uncertainties caused by Brexit. Het is dan inderdaad belangrijk dat er genoeg geld op de kaart staat. Bedankt voor de suggestie! Helaas lukt het mij niet om in het bezit te komen van deze kaart! Ik hoop dat dit uw vraag beantwoord. A ANKie. Schrijf een reactie Em Sportwetten Cindy. Reactie Willemijn. Dat kan eenvoudig Mahjong Al een SEPA Frühlingsrollenteig Wo Kaufen. Mogelijk kun je ook bij een geldautomaat je saldo opvragen inderdaad. Schlechteste Konto Das ist das Schlechteste Konto das es gibt bitte Leute geht nicht zu N26 und hinter dem chat sitzt auch nur ein Boot kein Menschen N26.De tun Rtl Spiele Candy dir nie und Telefon gibt es da nicht.

Parrainer vos proches et profiter de primes avec N26? Lire aussi : Quels services propose l'application mobile N26? Lire aussi : Comment contacter le service client N26?

Les plus Ouverture simple d'un compte courant Application simple, paiement mobile Compte courant gratuit Protocole 3D Secure.

Ouverture simple d'un compte courant Application simple, paiement mobile Compte courant gratuit Protocole 3D Secure. Voir tous les messages sur le forum.

Mijn kaart is op mijn adres in Nederland aangevraagd. Ik ben echter nu in het buitenland en wil de kaart activeren. Kan ik gewoon naar een bank hier en via een pinautomaat met de door mij gekozen pincode pinnen en dus activeren?

To complete transactions, we store the card type, last four digits, expiration, and name on the card. Als kickstarter Mastercards accepteert en u voldoende saldo heeft, zou dat gewoon moeten lukken ja.

Mooie app en goed werkende omgeving. Maar de helft van de tijd slagen de betalingen niet en het is me niet gelukt om met de creditcard te betalen.

Echt jammer, want het ziet er echt wel goed uit. Maar als het betalen vaak niet lukt, dan heeft het weinig nut.

Je moet dan altijd een backup betaalmiddel meenemen…. Ik heb een rekining aangevraagd is goed gegaan daarna euro gestort op de rekening is goed aangekomen wilde vervogens de maestro kaart aanvragen maar dat lukt mij niet Er staat in de app dat je op mannethje moet drukken en vervolgens kaart moet kiezen Maar ik zie geen kaarten om uit te kiezen Heb contact gehad met helpdesc maar die sturennsteends de handleiding die op de help afdeling staat Dus kom niet verder Hoop dat u wat voor mij kan betekenen.

John Ha naamgenoot….. Beste Ik heb juist de kaart besteld Het enige spijtige dat ik vind is dat de app ook in het Engels is en niet in het Nederlands.

Wat ik juist wou vragen kan je de kaart pas gebruiken online wanneer je het hebt? Of kan je nu al geld storten en al online inkopen voor gebruiken?

Zoja waar staan al de gegevens van de kaart? Het is inderdaad mogelijk om al voordat je de fysieke kaart thuis hebt, geld te storten en online dingen te kopen.

Als het goed is kun je de gegevens van de kaart in de app vinden of opvragen. Kan ik een kaart aanvragen voor iemand in het buitenland zodat die persoon geld op kan nemen dat ik gestort heb.

Of is de kaart alleen voor eigen gebruik. Bij het aanvragen moet je jezelf identificeren. Koen N26 schijnt perfect te zijn voor een digital nomad maar een locatie onafhankelijk persoon heeft geen vast adres en je moet country of residence invullen en adresgegevens, is dit enkel voor het opsturen van de bankpas en kan je het adres weer wijzigen?

Ik reis al 5 jaar, kan wel een land invullen met adres waar ik een paar weken achter elkaar verblijf maar is dat de bedoeling?

Jan25 Ik heb jaren lang geld overgmaakt naar familie in het buitenland via Western Union, maar jouw idee is veel goedkoper!

Zo ja dan gaat het niet door. Dan kun je m ook niet even uitlenen. Dat betekent dan ook dat je het tegoed niet kunt kwijtraken bij verlies of diefstal.

Jan25 Wat jij zoekt is een MasterCard Giftcard…. In eerste instantie tevreden over de kaart. Het aanvragen ging soepel en de kaart heel snel in huis!

Zonder de snelle levering aan te klikken. De app is ook duidelijk en overzichtelijk , heb meteen vanuit mijn eigen ABN rekening geld gestort naar de N26 rekening om te kijken of het werkt.

Ging prima meteen op de rekening. Ik ben Stewardess ik reis de hele wereld over vandaar dat ik de kaart heb aangevraagd, ik wil geen geld uitgeven die je eigenlijk nog niet hebt.

Vandaar deze optie je zet er zelf geld op dus eind van de maand geen creditcard rekeningen die je dan nog moet betalen. Ik moet de kaart nog wel uitproberen in het buitenland ben benieuwd!

Heb de beoordelingen gelezen voordat ik de kaart heb aangeschaft en als ik het goed begrijp werkt het overal in de wereld.

Behalve als je ergens borg voor moet staan ,klopt dat? Borg staan is inderdaad niet mogelijk. Koen Ik wil hem alleen voor Amazon prime video gebruiken Kost het mijn dan geen geld Als ik maandelijks prime video betaal.

Kan ik na aanmelding gelijk gebruik maken van de kaart via apple pay of moet ik eerst de kaart in bezit hebben? Je moet de Nkaart eerst activeren.

Daarna kun je hem gebruiken. Hiervoor heb je het creditcardnummer en de CVC-code nodig. Het creditcard nummer staat op de voorkant van de kaart en bestaat uit 16 cijfers.

De CVC-code staat achterop en bestaat uit drie cijfers. Alvast bedankt. Ja, dit is mogelijk, maar dan moet je wel een N26 You of Metal account hebben.

Ben tevreden over de card maar heb een vraag. Op Curacao geld opnemen is mogelijk maar daar heeft de automaat aan dat je extra betaalt nafl 8 dacht ik dit is voor alle kaarten, komt dit bovenop de 1.

Ja zeker is dat mogelijk. Daar leent de N26 zich ideaal voor. Zorg wel dat er genoeg saldo op de creditcard staat.

Ik heb alle reviews gelezen maar er is toch iets nog niet duidelijk. Als ik via booking. Of is dit onmogelijk met prepaid creditcard in het algemeen?

Mits er voldoende saldo op staat is dat gewoon mogelijk. Heb het zelf namelijk laatst ook gedaan. Autorisatie kan dus gedaan worden op de N Anne Bedankt voor je reactie!

Goed om te horen dat dit mogelijk is. Anders zou ik niks aan de creditcard hebben. Annelies, Niet alle hotels kun je met deze prepaid kaart betalen.

Sommige hotels willen een borg op jouw kaart reserveren en deze functie zit er niet op bij deze prepaid kaart Ik moest laatst een boeking op booking.

Maar niet alle hotels zullen dit willen. Dus goed opletten als je een hotel reserveert; Controleren. En ook om borg te staan in hotels?

En kan ik na gebruik het saldo er weer afhalen? Betalen met de Ncard is geen enkel probleem in de VS. Borg staan bij een hotel zal helaas niet gaan. Geld dat je op de Nrekening hebt gestort, kun je er simpelweg weer afhalen door het geld naar een tegenrekening over te maken.

In 3 minuten? Dat ga je niet redden. Eerst veel gegevens invullen op de website. Wat eigenlijk niet mag, want daarop staat onder ander je BSN op, deze mag je niet delen.

Maar goed, dan moet je maximaal 5 werkdagen wachten tot ze alles hebben gecheckt. Bedankt voor je reactie. Ik heb het aangepast naar 8 minuten.

Inmiddels is het aanvraagproces wat uitgebreider gemaakt bij N26, zodat u de kaart sneller thuis heeft.

Dit alles om criminele activiteiten tegen te gaan. Hij doet het op heel veel plekken niet. Smits Het is idd geen Mastercard-creditcard maar een Mastercard-debitcard.

En sommige bedrijven autoverhuur en sommige hotels willen een borgsom hebben en supporten daarom geen debitcards.

In geval van hotel is er dan nog wel een truuk: reserveer via booking. Jawel hoor, heel veel autoverhuurbedrijven accepteren deze kaart inmiddels.

Als er maar genoeg saldo op staat. Ipv een reservering voor borg, betaal je je borg en wordt het na de huur gewoon teruggestort op je N26 rekening.

Voordeel bij Metal card is de uitgebreide reisverzekering inc autohuur. Fijne APP en website met 2 x spaarpot mogelijkheid, super dat elke transactie een bericht geeft op je telefoon.

Extra veilig dat je de cards met 1 click in de APP blokkeert of deblokkeert, handig in het buitenland tegen verlies, zakkenrollerij en beroving als je gaat stappen bv.

Er mee betalen kan alleen bij winkels die ook creditcards accepteren bijna alle , maar voor bv Kruidvat moet je de ook gratis Maestro is als je bankpas card er bij aanvragen.

Jammer dat borg autohuur en hotels en wellicht tolwegen niet werkt, tot dus ver. Zodra dat werkt kan, wat mij betreft, de NL bank of Visa creditcard weg.

Let wel op dat je sommige zaken niet als NL ingezetene met een buitenlandse rekening kan doen. Hallo, Is het raadzaam om in Roemenie de N26 kaart te gebruiken?

Is het voordeliger om contant te betalen, vanwege de wisselkoers of maakt dat niets uit? De kaart is toch zeker alleen te gebruiken met een pincode of wachtwoord?

Als je de fysieke kaart wilt gebruiken, bijvoorbeeld om in een restaurant te betalen. Dan heb je inderdaad een pincode nodig.

Echter, als je online iets besteld heb je genoeg aan het creditcardnummer, de vervaldatum en de cvc-code. Helaas lukt het mij niet om in het bezit te komen van deze kaart!

Dit om het simpele feit dat ik het niet voor elkaar krijg om mijn gegevens te kunnen overdragen? Hij geeft steeds aan dat het niet gelukt is en dit heb ik nu 6 x herhaald en nog is het niet goed?

Er wordt ook niet vermeld wat er wel of niet goed gaat. Ik heb er genoeg van, jammer en helaas maar voor mij geen N26!!!!!!!!

Misschien kun je contact opnemen met de klantenservice van N support. Henk Smeenk Waarschijnlijk heb je problemen met het maken van een foto van je ID.

Ik heb een vraagje, over deze gratis creditcard. Ik heb een paar schoenen die ik wil verkopen via Stockx, alleen daar accepteren ze alleen een creditcard als iets aan hun wil verkopen.

Kan dat ook met deze creditcard. Ik zie geen reden waarom dat zou werken. En ja, het geld wat op de Nrekening staat kun je ook weer overzetten naar een Rabo of ABN-rekening.

Want dat is mij nog niet helemaal duidelijk. Ik wil hetzelfde doen, ik hoor graag of het gelukt is? Door in te loggen op de Napp zie hoeveel saldo er op je bankrekening staat.

Mogelijk kun je ook bij een geldautomaat je saldo opvragen inderdaad. Ik wil deze omdat ik wat tickets wil kopen online wat alleen met een creditcard kan.

Kan dat ook met deze prepaid creditcard? Ik wil tickets voor Disneyland Tokyo en dat kan dus alleen met een creditcard. Kan ik deze ook in Japan zelf gebruiken?

Uw N26 creditcard heeft een eigen Duits rekeningnummer. Deze kunt u vinden op de kaart en in uw app. Daar maakt u gewoon via een overboeking geld naar over.

Dan staat het geld meestal binnen 24 uur op uw N26 rekening. Ik heb nog een vraag over de gratis N26 kaart. Er staat bij de verschillen tussen de soorten N26 kaarten bij de gratis kaart onder extra n.

Bij de N26 you staat dat er dekking is bij diefstal. Wat houdt dit nu in? Als ik de gratis N26 kaart verlies of wordt gestolen en iemand anders doet er dan betalingen mee, heb ik dan pech gehad?

De kaart is geloof ik wel beveiligd met een eigen gekozen wachtwoord? Zou iemand dit kunnen kraken en alsnog je rekening leeg halen?

Nog een vraag. Ik moet dus zelf zorgen dat er genoeg geld op de rekening staat? Als dit na 2 weken op is of na 2 maanden, ik moet dan zelf vanaf mijn betaalrekening geld bijstorten?

Krijg ik geen waarschuwing als het geld bijna op is? Groet Henk. Die dekking bij diefstal houdt in dat u bepaalde kosten vergoed krijgt als er iets wordt gestolen dat met uw NYou kaart is aangeschaft.

U moet verder inderdaad zelf geld bijstorten als uw geld bijna op is. Voor zover ik weet, krijgt u geen melding als het saldo bijna op is, maar voor zover ik weet kunt u wel instellen dat het saldo automatisch wordt verhoogd.

Met diefstal bedoel ik als je credit kaart gestolen wordt. Kan iemand hier dan betalingen mee doen en worden die dan vergoed?

Bij de kaart krijgt u een reguliere online betaalrekening. Iedereen kan geld overmaken naar deze rekening. Houd er wel rekening mee dat je de N26 You en Metal Card pas na ongeveer een jaar kunt opzeggen.

Dit doe je 1 maand voor het einde van het contract. Bij de gratis N26 kun je altijd opzeggen. Opzeggen doe je via een speciaal formulier.

Die vind je eenvoudig terug op de website van N Als je een positief saldo hebt, kun je op het formulier een tegenrekening opvoeren bijv. Ik heb de N26 business card.

Hij bevalt me zeer goed. Ik sta op het punt om eventueel gratis variant aan te vragen van de creditcard. En hoewel het er duidelijk bij staat wil ik het toch zeker weten.

Het is volledig gratis? En het werkt prima voor Apple pay? Ik vraag dit namelijk alleen aan omdat ik op mijn iPad een gezinslid wil delen maar dat alleen kan als je in bezit bent van een credit Card, iemand toevallig al ervaring hiermee dan hoor ik het namelijk graag.

Er kunnen wel kosten in rekening gebracht worden bij het gebruik van de kaart, bijvoorbeeld als u geld opneemt.

Hallo, Ik heb nu de Classic card mastercard en moet hiervoor jaarlijks kosten betalen. Is dit nu niet meer nodig met de N26 kaart en kan ik hiervoor toch bij dezelfde instanties betalingen doen.

Het gaat me vooral om op vakantie te kunnen betaleb bij tankstations van supermarkten 24h per dag. Met een N26 kaart kunt u geen borg staan bijv.

Verder zou de creditcard op alle andere locaties geaccepteerd worden, net als bij uw huidige Mastercard Classic. Bij onvoldoende saldo krijgt u dan te maken met een fee van 3 euro.

Doe je een paar pogingen met net te weinig saldo dan wordt het een dure kaart. Zie in hun voowaarden alleen de engelse term namelijk….

Bij N26 betaal je inderdaad met behulp van Direct debit. Mehrere Überweisungen gingen wieder zurück an den Absender. Erst durch langwierige Nachfragen im Kundenchat habe ich herausgefunden, dass der Absender bei Überweisungen über Euro ALLE Vornamen des Empfängers also meine angeben muss, sonst geht die Überweisung wieder zurück an den Absender.

Weder wurde ich darauf hingewiesen, noch macht das irgend eine andere Bank. Soll ich alle meinen Kunden explizit darauf hinweisen, meine diversen Vornamen in die Überweisung zu schreiben?

Die weiteren Vornamen hat N26 eigenmächtig meinem Personalausweis entnommen. Übrigens ist bei meinen Kundendaten auf der Webseite nur mein erster Vorname zu finden.

Die Bitte, meine weiteren Vornamen aus meinem Kundendatensatz zu entfernen, hat N26 ohne Angabe von Gründen abgelehnt.

So eine Kompliziertheit, habe ich selten erlebt. Meine Frau wollte bei der Kontoeröffnung identifiziert werden verifizierung per Videochat.

Der Mitarbeiter unterbrach den Videoanruf und verabschiedete sich. So eine Pedanterie. Es ist mir verboten, während dieser Zeit zu Hause zu bleiben??

Er sagte nur Tschüs und hat nicht einmal nach einem Ausweis gefragt. Ist dieser Bericht von N26 finanziert? Habe mal Ware mit Pausend bezahlt.

Die Ware ist leider nicht gekommen worauf N26 einen Wiedersuch bei Mastercard eingereicht hat und auch recht bekam.

Weil N26 wirklich miserable Sicherheit hat wurde es wieder abgebucht. Das Support bemüht sich nicht mal was zu machen! Das Konto ist seit mehreren Monaten im Minus!

Aber bis jetzt ist dies meine Erfahrung mit N26 und die ist echt enttuschend. Denn die Bank muss den Kunden Sicherheit für sein Geld gefährden und wenn es schon mal abgebucht worden ist gleich für diesen Geldinstitut wenigstens spären oder so was was Sie nicht getan haben was ich wirklich unprofessionell finden.

Auch sehr schön, meine Mitgliedschaft zwei Monate zurückdatiert. Beweisen kannste letztendlich gar nichts. Natürlich weis ich was das bedeutet aber das darf doch eigentlich keiner wissen..

Ich glaube nur, das ich vorher schon ne Bank hatte.. Rücklastschriften und Gebühr, die Du als Nutzer nur selbst ausführen kannst. Sämtliche Lastschriften gerade im November jetzt zurückgebucht.

In: Gründerszene. August , abgerufen am In: dasinvestment. In: t3n magazin. Der tagesspiegel Mai In: it-finanzmagazin. The Red Pill of N26 Security.

In: C3TV. Abgerufen am 3. In: futurezone. Juli , abgerufen am April , abgerufen am März welt. April ]. Mai teltarif.

Mai ]. Scherschel: Banking-Startup N26 bei Betrugsfällen überfordert. März Nah Bezahlung mit Kreidtkarte sah ich 1 Tag später das anstatt der 37 Euro 1x 40 euro und einmal 43 euro abgebucht wurden teilweise in Chinesischer Wärung, was ja nicht sein kann Seite gibt es nicht mehr, antorten auch nie erhalten, widerrufsbestätigung auch nie erhalten Bank verzögert immer wieder Das kann nicht sein..

Bisher zufrieden aber seid diesem Problem suche ich mir bald eine andere Bank. Denn es kann nicht sein, das es angeblich seid 6 Wochen sehr viel zu tun gibt bei N26 mit anderen Kunden und sich das angeblich dadurch verzögert Ich habe nie 2 Buchungen zugestimmt auch nie die ware erhalten, also will ich mein Geld wieder N26 ist absolut nicht zu empfehlen!

Wo bleibt der Lösungsvorschlag von Seiten der n26? Ich bin deutscher Staatsbürger mit Wohnsitz in Spanien. Alle Voraussetzungen liegen vor.

Via Kunden-Chat einfach abgewürgt. Muss man da noch mehr sagen? Bin jetzt seit fast 2 Jahren bei der N26 und so lange man keine Probleme hat ist diese Bank echt super, jedoch sobald man sich an den Support wenden muss und man nur standardisierte nichtssagende Antworten zurück bekommt, dann kann man absolut nichts machen und ist aufgeschmissen..

In meinem Fall ging es lediglich darum, warum ich mir keinen Dispokredit einrichten kann, was eigentlich bei guter Schufa und als Beamter auf Lebenszeit absolut kein Problem sein sollte..

Daraufhin kam lediglich vom Support, dass man da nichts machen kann und kann auch niemanden kontaktieren kann der da was machen kann..

Also danke für nichts.. Auch wenn ich den Dispo nicht benötige fand ich diese Antworten so abschreckende, weil was passiert, wenn es dann mal wirklich richtige Probleme gibt, dass ich gerade überlege, die Bank wieder zu wechseln..

Neben Registrierungsproblemen nach einem kleinen Fehler bei der Anmeldung und einem zehnmaligen Versuch des Identifizierungsprozesses via einem Callcenter in Indien, musste ich leider aufgeben.

Habe eine extrem unhöfliche Behandlung erfahren und wurde einfach aus der Leitung gekickt. Additionally, customers can request overdraft and investment products.

N26 also offers premium accounts N26 You and N26 Metal which offer additional features for a monthly fee. The account opening process can be completed via a video chat with N26's identity verification partner, IDnow.

Only holders of certain passports and ID cards can verify their identity online; others will have to visit a German post office if it is supported by Postident.

N26 offers its services in 22 European countries, plus the United States. N26 has closed its business in the UK and all bank accounts are closed.

Some parts of the website and customer service are provided in English , German , French , Italian and Spanish regardless of the customer's residency.

N26 customers in several of its markets can use their smartphone for in-store purchases. Additional countries are added as both Google Pay and Apple Pay gradually expand throughout N26's markets.

N26 has a basic account with no monthly fee and charges no fees for basic banking transactions or credit card payments in foreign currencies.

In the Eurozone except Austria and Italy ATM withdrawals are limited to five per month for primary account holders and three per month for others.

N26.De If you have a negative balance, top up your account. Business Insider Patship in German. In Novembercustomers were asked to transfer their accounts to Mahjong Kostenlos De Bank's infrastructure. Spiegel Online in German. Unsourced material may be challenged and removed.
N26.De Learn how to change it directly in your N26 mobile app. Categories. Account & Personal Details. Want fast, flexible, and transparent banking? Meet N Open an account in 5 minutes and experience mobile banking the world loves. With 5 million customers across the U.S. and Europe and over 65, five-star reviews worldwide, N26 leads the way in modern online banking. Here are just a few reasons why you’ll love banking with N Get started fast: Open an account in 5 minutes directly /5(K). N K likes. N26 ist die mobile Bank, mit der du deine Bankgeschäfte komplett über dein Smartphone erledigen ridgelinehelicopters.comers: K. Eröffne jetzt dein N26 Girokonto in wenigen Minuten auf deinem Smartphone und nutze es, schon bevor deine Ob per Chat oder E-Mail: Wir sind für dich da. Wir sind gerne für dich da und beantworten deine Fragen rund um dein Konto. Kontaktiere uns einfach durch die N26 App – wir können dir auf Deutsch. Mastercard Debit. Entdecke mobiles Banking mit N26 – all deine Finanzen in einer App. Ob per Chat oder E-Mail: Wir sind für dich da. Nimm per Chat oder. Hier findest du die Kontaktdaten für N26, die mobile Bank. Frankfurt am Main Internet: ridgelinehelicopters.com In: Handelsblatt. Eröffne dein Konto in wenigen Minuten und nutze es, schon bevor deine physische Karte eintrifft. Überweisungen in Fremdwährungen lassen sich über TransferWise direkt in der App tätigen. Folgende Voraussetzungen O Dia Online du erfüllen:.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1 Kommentare

Vokus · 18.05.2020 um 23:23

Ich denke, dass Sie den Fehler zulassen. Es ich kann beweisen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden umgehen.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.